Om deluxeturer.se

deluxeturer.se är hemsidan där all information samlas om våra genomförda, pågående och kommande turer. Titta gärna runt. Hoppas att du blir inspirerad att själv bege dig ut och uppleva naturen!

Sidan drivs av David Erixon och Niclas Bentzer. Alla rättigheter för text, bild- och filmmaterial tillhör David och Niclas. Är du intresserad av att köpa bildmaterial kontakta oss på info(at)deluxeturer.se

Att tura de Luxe

För oss handlar turlivet om ett uttryck för skidglädje och livsnjutning. Storslagna naturupplevelser, upptäckarlust  och kontrasterna till livet i civilisationen ger turlivet dess innehåll. Vi vill upptäcka och ha det gott samtidigt. Därför sätter vi guldkant på tillvaron så ofta vi kan, det kallar vi för de Luxe! Det kan handla om en bastu, ett gott mål lagad mat eller stugvärmens skydd mot snöstormen som viner utanför.

Men de Luxe handlar inte bara om ett tillfälligt materiellt välstånd i en miljö som vanligtvis är spartansk. Det är framförallt en alternativ mental inställning. Att välja ett positivt förhållningssätt till omgivningen runt oss. Kontraster gör livet rikt och upplevelserna mycket starkare. Dagar med dåligt väder måste uppskattas. Utan dem skulle de fina dagarna tappa sitt värde. Maten smakar aldrig så bra som när man är riktigt hungrig och vilan är som skönast efter en dag då kroppen aktiverats.

Naturen bjuder ständigt på enastående upplevelser för den som är redo att ta emot dem. Oftast handlar det bara om att öppna dörren, gå ut och se efter vad som finns runt knuten!