Föredrag

david håller föredrag_foto_Eskil_Laago

Foto: Eskil Laago

Boka föredrag med Deluxeturer

Vi genomför föredrag riktade mot olika målgrupper som företag, skolor, organisationer eller öppna sällskap. Låt dig inspireras till egna storslagna möten med naturen. Ta del av våra turer och erfarenheter från att genomföra långa skidturer.

Innehållet kan skräddarsys för att passa syftet med föredraget. Ämnen som att våga göra verklighet av sina drömmar, att växa som människa, personlig utveckling, vägvinnande kommunikation och god hälsa för ett gott välbefinnande kan tas upp. Våra erfarenheter och lärdomar från långa skidturer kan appliceras i det vanliga livet för att göra det lite mer de Luxe!

För att boka ett föredrag kontakta info(at)deluxeturer.se

 

Referenser

”Stort tack till Klarälvspaddlaren Niclas Bentzer, för att alla åhörare under Värmlands Besöksnäringsdagar 2018 fick ta del av upplevelsen, alla utmaningar och äventyr längs Nordens längsta vattenväg. Dina inspirerande berättelser om alla besöksmål och sevärdheter som upplevts längs paddelfärden, nedför Klarälven genom hela Värmland och över Vänern, samt ditt oerhört goda ambassadörskap gör att du nu är en del av Värmland!”

– Sarah Andren, Projektledare Visit Värmland 

 

Fackförbundet Handels

”En oerhört inspirerande föreläsning med massor av humor. För oss var det väl investerad tid att ta del av en berättelse om oerhörda fysiska prövningar utförd i Deluxe stil kryddat med vackra bilder. Vår målgrupp träffades med en oerhörd precision då temat var friskvård. ”

– Daniel Andersson, Ombudsman avd 13 Handels

 

 

stf_logo_cmyk_70mmQX_2

”Supertrevlig föreläsning som gav både kunskap och inspiration till att själv ta sig ut på fjället! David och Niclas är så inspirerande i sina berättelser och bjuder på mycket kunskap,  tips på vägen och massor av äventyr,  allt packeterat i ett roligt och trivsamt format. Lägg till det Davids fantastiska bilder och du har en fantastisk föreläsning att avnjuta. ”

– Sara Pettersson, Platschef STF Storulvån Fjällstation

 

Landstinget Dalarna_Logga

”Vill du arrangera en inspirationsdag för patienter och personal? Då vill jag verkligen rekommendera Niclas Bentzer som föredragshållare!

Niclas är så varm och fin i sitt framträdande! När Niclas besökte Dala ABC – patienter och personal -, tog han med oss på en personlig resa som fick alla att reflektera över sin egen lust och möjlighet att resa och att våga – inte som en aggressiv utmaning, utan mer som en mjuk och varm naturupplevelse som väcker upp längtan, längtan till att öppna oss inför världen och våra möjligheter. Utvärdering: Den bästa inspirationsdag vi haft!”
 b
– Lena Westin, enhetschef på Dala ABC – Kunskapscenter för ätstörningar i Dalarna