Referenser

”Under en pågående omorganisationsresa fick vi lyssna till Niclas och David som berättade om sina resor och hur man reagerar och fungerar både till kropp och själ under stora påfrestningar. Det var oerhört lärorikt och nyttigt för oss alla att höra. Dessutom var det väldigt, väldigt underhållande.”

– Carl Curman, Upphandlingsjurist, Inköpsenheten Skatteverket


Fackförbundet Handels

”En oerhört inspirerande föreläsning med massor av humor. För oss var det väl investerad tid att ta del av en berättelse om oerhörda fysiska prövningar utförd i Deluxe stil kryddat med vackra bilder. Vår målgrupp träffades med en oerhörd precision då temat var friskvård. ”

– Daniel Andersson, Ombudsman avd 13 Handels


stf_logo_cmyk_70mmQX_2

”Supertrevlig föreläsning som gav både kunskap och inspiration till att själv ta sig ut på fjället! David och Niclas är så inspirerande i sina berättelser och bjuder på mycket kunskap,  tips på vägen och massor av äventyr,  allt packeterat i ett roligt och trivsamt format. Lägg till det Davids fantastiska bilder och du har en fantastisk föreläsning att avnjuta. ”

– Sara Pettersson, Platschef STF Storulvån Fjällstation


Landstinget Dalarna_Logga

”Vill du arrangera en inspirationsdag för patienter och personal? Då vill jag verkligen rekommendera Niclas Bentzer som föredragshållare!

Niclas är så varm och fin i sitt framträdande! När Niclas besökte Dala ABC – patienter och personal -, tog han med oss på en personlig resa som fick alla att reflektera över sin egen lust och möjlighet att resa och att våga – inte som en aggressiv utmaning, utan mer som en mjuk och varm naturupplevelse som väcker upp längtan, längtan till att öppna oss inför världen och våra möjligheter. Utvärdering: Den bästa inspirationsdag vi haft!”
 b
– Lena Westin, enhetschef på Dala ABC – Kunskapscenter för ätstörningar i Dalarna