Dagens filmtips: En film från Yukon Arctic Ultra

Nu är det snart bara en vecka kvar innan vi lämnar Sverige. Exakt vad som väntar oss vet vi inte riktigt men vi gör vårt bästa för att vara så förberedda som möjligt och tror att vi nu har en hyfsad bild av vad som ligger framför.

Är du nyfiken på att veta mer om denna tävling så kan jag varmt rekommendera en film som finns på arrangörens hemsida. Kanske fokuserar den lite väl mycket på det som är jobbigt men så brukar man visst jobba i denna bransch. Vi tänker fokusera på det som känns kul men nog kan saker bli lite kluriga ibland… (För kännedom så så har den ingen text)

The Yukon Arctic Ultra from Yukon Arctic Ultra on Vimeo.

 

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.