Föreläsning i Gällivare lördagen den 19 mars.

Till helgen så är det Total Ski Weekend på Dundret i Gällivare. En helg med fokus på skidåkning i alla dess former. Jag ska hålla en föreläsning där på lördagskvällen. Jag kommer då att berätta om vårt deltagande i Yukon Arctic Ultra. Kom förbi vet ja!

Läs mer på arrangemangets hemsida.

/David

Total-ski-weekend-e1449062992268

18:00 Föreläsning- På skidor genom Kanadas vildmark

Niclas Bentzer och David Erixon har tidigare skidat genom den svenska fjällkedjan och korsat Norge på längden. Förra vintern gav de sig ut på ett äventyr genom Kanadas vildmark. Där deltog de i ultraloppet Yukon Arctic Ultra. Bara en person har tidigare genomfört utmaningen på skidor. Det blev en tur på 70 mil genom ett vinterlandskap där temperaturen trillade ned mot – 48 grader.

Vi kan nu meddela att David Erixon kommer till Total Ski Weekend för att hålla ett föredrag lördagen den 19 Mars klockan 18.00. Med hjälp av bild och film kommer han att ta oss igenom den kanadensiska vildmarken. Du får höra hur han hanterar den stränga kylan, ylande vargar och samtidigt lyckas njuta av skidåkningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.