deluxeturer.se satsar på mer skidglädje och livsnjutning!

Välkommen till vår nya hemsida!

Här samlar vi allt som rör våra genomförda, pågående och kommande turer. För oss handlar turlivet om ett uttryck för skidglädje och livsnjutning. Storslagna naturupplevelser, upptäckarlust  och kontrasterna till livet i civilisationen ger turlivet dess innehåll. Vi vill upptäcka och ha det gott samtidigt. Därför sätter vi guldkant på tillvaron så ofta vi kan, det kallar vi för de Luxe!

Apelsin och vårporlande fjällbäck

Sen den första turen genomfördes i de Luxe-stil 2010 har önskan om att få fortsätta upptäcka och uppleva naturen inte blivit mindre. Snarare tvärt om! Följ oss gärna på våra turer och låt  dig inspireras till egna storslagna möten med naturen! Nu till vintern 2014 ska vi med start i slutet av mars genomföra turen Vita bandet 30 dagar.

Hälsningar,

David och Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.