Bergans ny huvudsamarbetspartner till deluxeturer.se

berganslogo_2012_pan_CMYK

Vi är mycket stolta över att få presentera Bergans som huvudsamarbetspartner till deluxeturer.se och turen Vita bandet 30 dagar. Bergans är idag en ledande aktör inom outdoorbranschen när det gäller utrustning för friluftsliv och kläder som det ställs stora krav på gällande funktion, hållbarhet och komfort.

Redan 1911 utrustade Bergans polarfarare som Roald Amundsen, Robert F. Scott, Ernest Shackleton Wilhelm Filchner med ryggsäckar. Idag samarbetar Bergans  med flertalet personer som har naturen och upplevelser av den som sin passion i livet. Bland annat Cecilie Skog och Rune Gjeldnes. Cecilie Skogs meriter som klättrare och polarfarare saknar motstycke. Hon har bland annat skidat till både Nordpolen och Sydpolen, klättrat Mt. Everest och ”Seven Summits”, de högsta bergen på de sju kontinenterna. Drivkraften bakom hennes turer är alltid kärleken till naturen.

Att vi idag får samarbeta med en partner som Bergans känns inspirerande och tryggt. Inom Bergans finns kunskap och erfarenhet som är ovärderlig för oss som älskar att färdas i naturen.

David och Niclas skidar bredvid ett ledkryss Foto_David Erixon Webanpassad
David och Niclas på tur.
Foto: David Erixon

Bergans kommenterar
– Otroligt kul för Bergans att få inleda ett samarbete med Niclas och David, två jordnära grabbar som verkligen tar sig tiden att komma ut i naturen och på fjället. Både det här och tidigare äventyr de varit ute på ligger helt i linje med sådant som Bergans vill bli associerade med. Nu ser vi med spänd förväntan fram mot rapporterna från turen, säger Kalle Grahn Bergans PR-representant i Sverige.

David och Niclas i solgrop 2 Foto_David Erixon Webanpassad
Solgropen, ett smultronställe på fjället!
Foto: David Erixon

Tack vare vårt samarbete med Bergans kan vi helt fokusera på att uppleva naturen istället för att oroa oss för utrustningen vi använder.

Ta del av Bergans historia ev expeditioner runt om i världen i filmen nedan.

Hälsningar,

Niclas och David

En reaktion på ”Bergans ny huvudsamarbetspartner till deluxeturer.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.