Vi stöttar Kungsleden! Gör det du med!

Svenska Turistföreningen har startat projektet Stötta Kungsleden i syfte att försöka bevara Kungsleden som besöksmål så att även människor i framtiden kan få uppleva den storslagna fjällmiljön i Lappland. Kungsleden har vandrats i över hundra år av människor. Med tiden har leden, dess broar vindskydd och stugor blivit allt mer slitna och eftersatta. Nu tar STF ett krafttag för att försöka samla in medel för att rusta upp Kungsleden och stugorna utmed den. Pengarna kommer att gå till att rusta upp stugor, leder, broar och vindskydd.

Genom att bli fadder åt en meter av Kungsledens totalt 450 000 metrar bidrar du med 25 kronor. Självklart får du bli fadder åt hur lång sträcka du vill! Gå in på Stötta Kungsledens hemsida och bli fadder du med. Vi gillar att vara i fjällen och vill även kunna uppleva dem i framtiden. Därför är det en självklarhet för oss att stötta Kungsleden. Gör det du med. Varje meter räknas och tillsammans kan vi göra något stort!

På Kungsleden mot Sälka Foto: David Erixon

På Kungsleden mot Sälka
Foto: David Erixon

Hälsningar,

David och Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.