Bilder

De luxeturer levererar bilder till företag, organisationer och föreningar. Bilder som används i olika typer av marknadsföringinsatser. Det kan handla om publicering för webb eller högupplösta bilder lämpliga för tryckt material. Bildmaterialet hämtas ofta från någon av våra genomförda långturer men även från kortare utevistelser. Motiven är därför koncentrerade till fjäll i allmänhet och vintermiljö och skidåkning i synnerhet.

Titta gärna runt på hemsidan och låt bilderna inspirera dig till egna turer ute! Hittar du någon bild på hemsidan som skulle passa dig och ditt företag, organisation eller förening är du välkommen att kontakta oss på info@deluxeturer.se

Bild från Vita bandet 30 dagar publicerad i tidningen Turist.

Bild från Vita bandet 30 dagar publicerad i tidningen Turist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.