Lite inspiration i väntan på snön.

Jag vill bjuda på lite vackra bilder så här inför helgen. De sista skiddagarna i våras befann jag mig runt Kebnekaise och Narvik i strålande sol. Fina vinterdagar att tänka tillbaka på när det regnar hårt från sidan. Kolla in mitt inlägg från de dagarna för att se mer härliga vårvinterbilder.

Lisa Lindblom tittar ut över Narvik Foto: David Erixon

Lisa Lindblom tittar ut över Narvik Foto: David Erixon

 

David Erixon och Lisa Lindblom på toppen av Rombakstötta Foto: David Erixon

David Erixon och Lisa Lindblom på toppen av Rombakstötta Foto: David Erixon

I södra Sverige lyser snön fortfarande med sin frånvaro. Skönt tycker vissa sorgligt tycker andra. Men för egen del så är det nu bara några dagar kvar till snöpremiär. I mitten på nästa vecka ska jag nämligen åka till Bruksvallarna på träningsläger med min klubb IF Hallby. Det ska bli så kul! Att under några dagar få lägga fokus på skidåkning, mat och vila i lagom stora mängder är en lyx. Väl på plats kommer jag självklart dela med mig av mina upplevelser.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.