På träningsläger i Bruksvallarna,

-eller glädjen av att få fokusera smalare för en liten stund.

I helgen har jag varit i Bruksvallarna på träningsläger. Det blev många mil och timmar i skidspåren och däremellan god mat och vila. Jag har alltid tyckt om att vara på träningsläger, ända sedan jag åkte iväg på mitt första, förmodligen någon gång under högstadiet. Självklart så är en av anledningarna att jag verkligen gillar att åka skidor och röra på mig. Men jag tror att den främsta anledningen är att under en sådan här helg så krymper världen för en liten stund. Jag får för en liten stund fokusera helhjärtat på något som jag tycker mycket om och samtidigt så är det är få saker utifrån som pockar på min uppmärksamhet. Denna gång så var det mitt intresse för skidåkning som var fokus. Men jag skulle känt samma glädje av att ha fått fokusera extra mycket på något av mina andra intressen för en liten stund. Och det kan också få bli mitt inlägg i ”årets julklapp”-debatten. Ge dig själv, eller någon vän, tid och möjlighet att fokusera på ett favoritintresse några dagar.

Här nedan kommer lite bilder från helgen. Klicka på någon av bilderna för att se större bilder och ett bildspel.

/David

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.