Småländsk skidpremiär

Då var den avklarad! Skidpremiären i Småland. Den satt långt in i år men ikväll var det dags. Det har snöat lite idag. Inte mycket snö och den är väldigt blöt men det är i alla fall vitt ute. Ordspråket säger ju att: Trädet växer inte långt ifrån äpplet, eller hur det nu är… Så när far skulle ut och pröva skidlyckan kunde jag ju inte låta bli. Hade väl på känn att det inte skulle bli någon sensation och mina farhågor besannades. Superblöt snö och riktigt dåligt glid men bra stakträning. Jag körde inte särskilt länge men det är ändå något speciellt med att bara plocka skidorna ur garaget och sticka ut och åka en liten sväng direkt hemifrån.

Skidpremiär i Sevdabo

Skidpremiär i Sevdabo

Imorgon får klockan ringa extra tidigt. Om temperaturen bara behagar sjunka någon grad så kan det bli riktigt fint! Ordspråket säger ju att Hoppet är det sista som överger den småländske skidåkaren.

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.