Förbi Scroggie Creek och vidare

Yukon Arctic Ultra Dag 10. Scroggie Creek och vidare, 59,4 km – 14 timmar

Vi skidar genom otroligt mäktigt naturlandskap och vi får uppleva både sol och norrsken. Det är fortfarande milt väder och temperaturen ligger på runt-5 grader. Vi åt lunch idag vid Scroggie Creek och stannade i 2 timmar.  Här ligger köldrekordet för tävlingen, för några år sen visade termometern på -62 grader!

Flera andra deltagare dras med småskavanker och med jämna mellanrum tvingas folk kasta in handduken. Hur det går i själva tävlingen har ni nog bättre koll på där hemma. Vi ligger bland de sista nästan hela tiden men ser till att ha marginal till de tidsspärrar som finns. Och tack vare att folk bryter förstår vi att vi klättrar i resultatlistan.

image (16)

/David och Niclas (genom Anders)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.