Deluxeturer på Vildmarksmässan

6 till 8 mars 2015 är det dags för årets upplaga av Vildmarksmässan, Nordens största publika mässa för friluftsliv. Dagarna är späckade  med innehåll. Som besökare kan du ta del av inspirerande föredrag och möta fler av de största företagen, organisationerna, föreningarna och researrangörerna inom outdoorbranschen. Vildmarksmässan.jpg_00000.preview Fredag den 6 mars klockan 18.00 är det på Äventyrsscenen dags för Fjällfararnas Vita & Gröna band att diplomera genomförda turer 2014 längs den svenska fjällkedjan. Där ska vi få vår tur Vita Bandet – 30 dagar godkänd av juryn. Direkt efter diplomeringen, klockan 19.00, kommer vi att ha ett föredrag om Vita Bandet – 30 dagar. Kom, lyssna och förhoppningsvis få en dos turglädje som inspirerar till egna möten med naturen! david-och-niclas-pc3a5-treriksrc3b6set SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.