Aclima fortsätter som samarbetspartner

Logga_Aclima

Ända sedan 1939 har Aclima varit en ledande aktör inom textilbranschen. Den kunskap och erfarenhet som arbetats fram genom generationer i familjen Johansen hjälper idag friluftsmänniskor att hålla sig varma och torra ute i naturen. På Aclima är dom specialister på ull. Genom att kombinera kunskaper om merinoullens unika egenskaper med en speciell metod för stickning och design med funktionella lösningar skapas underställ för alla människor, i alla typer av klimat och aktiviteter.

Aclimas huvudkontor ligger i Krøderen, Buskerud, intill Norefjell. En perfekt miljö för utveckling och testning av produkter. För Aclima är miljön viktig. Därför arbetas det aktivt med att ständigt minska påverkan på naturen i hela produktionskedjan. Här kan du läsa mer om Aclimas miljöansvar.

Vi är väldigt glada över att få fortsätta använda Aclimas produkter när vi är ute på tur och sätter stort värde på att ha en samarbetspartner som jobbar hårt för att utveckla produkter som gör att fler kan uppskatta att vistas ute i naturen. Tack vare Aclima kan vi fokusera på att upptäcka och uppleva då vi på ett enkelt sätt kan hålla oss varma och torra.

_MG_2035webanpassad

Aclima 10 Foto_David Erixonweb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.