Kajak och vedeldad bastu

Att ibland få göra det extraordinära är en kul krydda i livet. Att till exempel åka iväg på semester till något land långt borta eller göra en långtur genom svenska fjällen. Men jag tycker att det som verkligen räknas är det som jag fyller vardagen med. Att lyckas hitta möjligheter till fina upplevelser i vardagen är en stor lycka.

IMG_4004webanpassad

Fint ljus och härlig paddling på Landsjön. Foto: Oskar Lund

Idag har jag haft en väldigt lyckad vardag. Först var jag och paddlade med min skidåkarkompis Oskar Lund och Jesse på Landsjön. Vi åkte dit efter lunch och fick en fin eftermiddag med sol. Senare på kvällen var jag med ett gäng vänner och badade vedeldad bastu vid Granarpssjön. Det var klart väder och en mycket fin stjärnhimmel. Värmen från bastun varvades med uppfriskande dopp. En mycket bra dag!

IMG_4020webanpassad

Självklart var det apelsin med till bastun. Mycket läskande och doftar underbart. Foto: David Erixon

/David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.