Tack alla vänner, tack min familj och tack alla jag inte känner.

Tack för alla fina ord, omtanke och tröst. Efter den hemska händelsen kände jag att jag med ord ville försöka klä de känslor jag och min syster hyser för vår älskade pappa. Den hemska natten efter att han gått bort kunde ingen av oss sova. Det visade sig att vi båda hade legat och snurrat i sängen på varsin kammare och funderat på hur vi skulle vilja beskriva vår far. När min syster såg de ord jag valt upptäckte hon att det var precis det upplägget hon tänkt sig i sitt fingerade tal. Det var liksom ingen tvekan om vad och hur vi båda två kände för vår fina pappa. Att dessa våra känslor och pappas fina sidor fått beröra så många känns otroligt fint.

De senaste dygnen har såklart varit väldigt omtumlande och det ska bli skönt att nu få blanda sorgen med en tur och ett tydligt mål. Jag tror som sagt att de kan bli en bra sorgeprocess för mig. Här på hemsidan kommer vi åter lägga fokus på vår kommande tur.

Nu är det bara tre dagar kvar till start!

/David

2 reaktioner på ”Tack alla vänner, tack min familj och tack alla jag inte känner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.