Bergans fortsätter som huvudsamarbetspartner!

Redan 1911 utrustade Bergans friluftsmänniskor som Amundsen, Scott och Schakleton för expeditioner i krävande miljöer. Idag är Bergans en ledande aktör för utveckling av kläder och utrustning till outdoorbranschen. Kunskap som är ovärderlig för oss! Dessutom känns det extra bra att få samarbeta med likasinnade. Bergans lever av och brinner för friluftsliv och vet att allt som görs påverkar miljön. Därför tar de utmaningar gällande miljö och socialt ansvar på största allvar och jobbar aktivt för minskad påverkan på miljön och ökad bärkraftighet i samhället för alla som arbetar med Bergans, såväl internt som externt hos leverantörer.
 berganslogo_2012_pan_CMYK
Vi är extremt glada och stolt över ett fortsatt samarbete med Bergans, ett samarbete som gör det möjligt för oss att fortsätta göra turer på nya fantastiska platser i världen.
-David och Niclas är inte bara där ute och gör riktiga äventyr, de gör det också med en glädje och lust som smittar av sig till andra att själva ge sig ut på äventyr. Det är personer och sammanhang där Bergans självklart vill vara med och synas, säger Kalle Grahn på Out PR som hanterar Bergans i Sverige.
Det finns alltid något nytt att uppleva där ute. Foto: Jeremias Kinnunen

Det finns alltid något nytt att uppleva där ute. Foto: Jeremias Kinnunen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.